Bag graffitikunstner.dk finder man mig (42 årige Claus) – Jeg har godt 30 års autodidakt erfaring indenfor graffiti. Jeg startede med at male som 12 årig og selvom der har været mange pauser i tiden som graffitimaler, vender jeg efter mine pauser, altid tilbage for at svinge spraydåserne.

Graffitiudsmykning udført af Graffitimalere på bestilling - Graffitikunstner.dk
Vægudsmykning / bestillingsgraffiti hos O. Sylvester A/S i Kolding. Graffitien / vægdekorationen blev malet af Claus og Gry fra graffitikunstner.dk

Når jeg ikke maler nye farverige graffiti kunstværker på lærreder, mure og gavle eller andre former for graffiti og udsmykninger på bestilling. Er jeg blandt andet far til teenageren Andrea (17 år), legemenneske for mine 9 kæledyr og forlovet med min 8 år ældre kæreste Gry, der fra tid til anden også holder af at tage med ud og male på landets mange lovlige mure.

Når jeg maler graffiti og hyres til kunstneriske udsmykninger på værelser, mure, facader, biler, gavle mm. bookes jeg oftest til opgaven via. “GAKU” – foreningen til gadekulturens fremme.

Graffitiudsmykning malet af Graffitimaler på bestilling - Graffitikunstner.dk
Graffitidekoration på væg ved legeplads, graffitiudsmykningen ved Børnenes Jord i Aarhus blev malet af Claus fra Graffitikunstner.dk

Hvis du har en væg, mur, facade, et skur, plankeværk eller andet du gerne vil have graffitimalet med noget flot og farverigt graffitikunst, så kontakt mig gerne. Jeg udfører årligt rigtig mange graffitiopgaver for kunder over det meste af landet, dog mest i det jyske, da jeg selv har base i Aarhus.

Jeg udfører normalt mine graffitiudsmykninger gennem foreningen til gadekulturens fremme også kendt som “Foreningen GAKU” og afholder jeg graffiti workshops eller underviser i graffiti, sker det næsten altid sammen med Gry som har mange års erfaring i at undervise og holde oplæg.

Mine / vores workshops er altid unikke og tilpasses såvidt muligt efter årstid og muligheder hos mine kunder. Nogle gange møder vi op og jeg går i gang med at spraymale mens Gry fortæller om de teknikker jeg benytter mig af. Andre gange skal de unge på 13+ år lære at male med spraymaling eller om ikke andet, så bare have lov til at prøve det og andre gange igen, handler det om, at vi sætter deltagere i alle aldre i gang med tegne på papir eller male et lærred med deres navn, hvor vi hjælper dem løbende med at få værket færdigt. Priserne varierer meget alt efter årstid, event, antal deltagere osv. Typisk er prisen fra 5.000 kr. og op – Kontakt mig for et uforpligtende tilbud.

Flot graffiitiudsmykning hos ungdomsklub i Aarhus malet graffitikunstner på bestilling
Graffitidekoration malet hos Midtbyklubben i Aarhus C. der sammen med maleriet også havde bestilt en graffiti workshop for de unge

Jeg udregner altid et samlet budget forud for en opgave, som til enhver tid er baseret på væggens størrelse, materialer der skal bruges, hvor jeg skal male og over hvor lang tid opgaven strækker sig mv. Vægge på mellem 8 og 12 m2. kan oftest males på en enkelt dag, såfremt der gives arbejdsro uden alt for mange forstyrrelser og under betingelse af, at jeg har kunstnerisk frihed til at male værket i min egen male/tegnestil og finde på kreative idéer.

Prisen for sådan et værk (med kunstnerisk frihed) ligger et sted mellem 3.000 og 8.000 kr. Skal væggen ikke fyldes helt ud, kan det klares billigere end hvis det hele skal udfyldes, detaljerne for opgaven aftaler vi indbyrdes før arbejdet påbegyndes, så du kender budgettet inden start. Er væggen over 12 m2, giver jeg gerne et pris overslag for den samlede opgave.

Graffitiudsmykning malet af Graffitimaler på bestilling - Graffitikunstner.dk
Indendørs graffitimaleri bestilt på Graffitikunstner.dk – graffitimaler tilbyder graffiti kunst på mure og vægge i hele Jylland

Det anbefales at væggen jeg skal udsmykke med kunst og graffiti er spartlet, grundet og at malingen er tør inden min ankomst, samt at inventar, vinduer, karme, lister, gulve mv. er forsvarligt afdækket når jeg ankommer.

Jeg fralægger mig ethvert ansvar for skader forvoldt grundet manglende eller dårlig afdækning. For at regne ud hvad det evt. ville koste at hyre mig til en opgave, er jeg nødsaget til at have alle oplysninger om væggen og dens placering forud for prissætningen af f.eks. materialerne.

Graffiti kunst som udsmyklning / dekoration på vægge og facader
Graffitimaleri malet som kunstnerisk udsmykning på Djursland. Graffitiværket / dekorationen blev malet af en bestilt graffitimaler der kan hyres gennem Graffitikunstner.dk

Kan du stilles tilfreds med, at jeg får 100% kunstnerisk frihed som nævnt ovenover, kan du booke en tid allerede i dag og springe både kø og ventetid over. Ofte kan jeg nemlig rykke ud med få dages varsel når der ikke er meget forberedelse op til, og derfor kan prisen også holdes væsentligt nede sammenlignet med komplekse opgaver der kræver meget skitsearbejde og præcise opmålinger osv. Er der tale om en udendørs mur, behøver du som sådan, slet ikke være hjemme og tage i mod mig, når jeg maler – Du skal blot underskrive en samtykkeerklæring / tilladelse til, at jeg kan påbegynde arbejdet snarrest muligt, når jeg har en åbning i kalenderen.

Graffitidekoration malet af graffitimalere som en underholdende graffitiopvisning
Stor udendørs graffitiudsmykning hos en klub i Randers. Graffitiværket blev malet under et event som en graffitiopvisning med “live graffiti in the making”

Graffitiopvisning til arrangementer er også en mulighed, de kan oftest klares på samme måde som ovenstående og med få dages varsel (hvis vi kan klemme det ind i kalenderen). Kontakt mig gerne med forespørgsler så vender jeg tilbage til dig snarrest muligt (typisk inden for få timer).

Typisk møder jeg op og maler f.eks. et Dyse maleri med et par figurer til. se mine referencer for mere info. Prisen afhænger af mange faktorer, kontakt mig derfor meget gerne for at høre nærmere så klarer vi bookingen ad den vej. Jeg kan kontaktesa via Facebook eller gennem foreningen “GAKU – Foreningen til gadekulturens fremme (CVR: 39630222)“ som kan kontaktes på email adressen: cabadk@gmail.com eller via telefon på +45 60685768. Skriftlig henvendelse er at foretrække, så der ikke er detaljer der går tabt. Jeg kan ikke give et prisoverslag / tilbud per telefon.

Fra tid til anden, tilbyder jeg også at male graffiti på lærreder og mindre plader, som kan ophænges på vægge som kunstudsmykning af mindre indendørs værelser, stuer osv. Kontakt mig per mail eller via Facebook hvis du har ønsker eller forespørgsler.

Typisk når jeg møder op og maler efter fri fantasi er det de kendte Vaughn Bodé figurer jeg vælger at male. Det er typisk den grønne Lizard og den armløse Cheech Wizard gemt under sin store hat.